Преди няколко дни стана ясно, че бившият хокеист и половинка на

...
Преди няколко дни стана ясно, че бившият хокеист и половинка на
Коментари Харесай

Изненадващите разкрития на Арина Сабаленка за връзката ѝ с Колцов

Преди няколко дни стана ясно, че някогашният хокеист и половинка на Арина Сабаленка - Константин Колцов, е открит мъртъв в Маями.
 Арина Сабаленка и гибелта на половинката ѝ Константин Колцов
Каква е хипотетичната причина за гибелта на половинката на Арина Сабаленка

Ще взе участие ли тенисистката в Miami Open

Към момента главната версия за гибелта му е самоубийство, само че занапред следва да се обясняват доста фактори към случилото се.

Всички чакаха Арина Сабаленка да каже нещо по отношение на гибелта на Колцов, само че в началото тя избра да резервира безмълвие. Дори бе доказано, че тенисистката няма да анулира присъединяване си в Miami Open. Оказва се, че всичко това си има причина.
 Снимка 658163

Сабаленка употребява профила си в Instagram, с цел да даде малко обяснение към обстановката и да помоли персоналното ѝ пространство да не бъде нарушавано.

Арина Сабаленка написа, че гибелта на Константин Колцов е немислима покруса, само че дава да се разбере, че двамата не са били двойка, когато се е случила нещастието. Въпреки това тенисистката страда за загубата.
 Арина Сабаленка след Australian Open - кой е Константин Колцов, мъжът до тенисистката
Кой е мъжът до Арина Сабаленка

17-годишната разлика във възрастта не е проблем

Сабаленка моли всички да уважат и персоналното пространство на фамилията на Колцов. Припомняме, че 42-годишният някогашен хокеист има три деца от предходна връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР